Dnes vám predstavíme recept na jeden liek, čo lieči doslova celé telo. Bol vytvorený kardiológom, ktorý ho s výbornými výsledkami používa na liečbu svojich pacientov.
Navyše, je nielen extrémne zdravý, ale aj dobre chutí, ľahko sa pripravuje a na neho prípravu budete potrebovať len bežne dostupné suroviny.
Na telo má nasledovné účinky:
- čistí cievy
- pomáha srdcu zvýšiť svoju odolnosť voči infekciám
- prečisťuje pečeň od toxínov
- predchádza srdcovému zlyhaniu
- bojuje s progresiou viacerých chronických ochorení tráviaceho, obehového a nervového systému
- bojuje s nádormi a ďalšími vážnymi ochoreniami
Ingrediencie
Na prípravu nášho zázračného lieku budete potrebovať tieto suroviny:
- 3 citróny
- 80 gramov pšeničných klíčkov
- 3 strúčiky cesnaku
- 80 gramov vlašských orechov
- 200 gramov medu
Postup prípravy
1. Vložte do čistej sklenenej nádoby pšenicu, zalejte ju vodou, nádobu prekryte gázou a nechajte to postáť 10 až 12 hodín.
2. Po tomto čase vodu sceďte cez gázu a klíčky premyte v čistej vode. Navlhčenú pšenicu nechajte ďalej stáť. Po 24 hodinách by mali narásť klíčky 1 až 2 mm dlhé.
3. V mlynčeku na mäso pomeľte spolu cesnak, orechy a pšeničné klíčky.
4. Citróny dobre umyte vo vlažnej octovej vode.
5. Potom 1 citrón aj s kôrou nakrájajte na menšie kúsky a rozmixujte v mixéri. Následne ho pridajte k pomletému cesnaku, orechom a pšeničným klíčkom.
6. Zo zvyšných 2 citrónov vytlačte šťavu a pridajte ju k ostatným surovinám.
7. Nakoniec pridajte tekutý med (ak nie je tekutý, rozpustite ho ponorením do teplej vody) a všetko dobre rozmiešajte.
8. Výslednú zmes premiestnite do uzatvárateľnej sklenenej nádoby, uzavrite ju a uskladnite ju v chladničke.
9. Po 3 dňoch bude liek pripravený na užívanie.
Užívanie
Pre liečbu ochorení srdca užívajte 1 až 2 polievkové lyžice lieku 30 minút pred každým jedlom, spolu 3 krát denne.
V prípade nádorov a iných vážnych ochorení spomenutých vyššie, užívajte 1 polievkovú lyžicu lieku každé 2 hodiny, maximálne 8 lyžíc denne.
Ak chcete, môžete si naraz pripraviť aj väčšie množstvo tejto zmesi, akurát pri tom dodržte pomery jednotlivých surovín uvedených v recepte.